top of page
Search
  • Writer's pictureLauri Salovaara

Täyden palvelun asiakasta palveleva ja muuta mukavaa...


Turhat sanat.Asiakkaasi ei ensinnäkään ole asiakkaasi, vaan sinä. "Meiltä löytää ihanat tillentallerit, joilla asiakas saa elämän ruusuiseksi".  Vaan. "Meiltä löydät ihanat tillentallerit, joilla saat elämäsi ruusuiseksi".


Liikkeesi ei ole täyden palvelun liike. Täysi palvelu. Jos liikkeessäsi on joku töissä, on oletus, että siellä saan niin täyttä palvelua, että jopa kuninkaallisia hirvittäisi.


Ette myöskään ole palveleva liike keskellä kaupunkia. Katso yllä. 


Jos järjestät tapahtuman, siellä ei ole arvontaa, taikuri, makkaranpaistoa ja muuta mukavaa. Siellä on arvontaa, taikuri, makkaranpaistoa ja iloista yhdessäoloa/kivaa koko perheen tekemistä/taieimitäänlisättävää. Muu mukava tarkoittaa, ettei siellä oikeasti ole mitään muuta, mutta johonkin sekin mainoslause on päätettävä. 


Jos tilaat juontajan tapahtumaan, hän ei höpötä. Hän puhuu. Spiikkaa. Juontaa. Mutta ei höpötä.

Jos tilaat ammattikuvaajan tapahtumaan, hän ei räpsi. Hän ottaa kuvia. Ja kukaties kuppiakin jos sille päälle sattuu. Mutta kuvia ensisijassa. :)


Jos pyydät merkittävää alennusta sillä, että keikka on "tosi helppo ja lyhyt", niin sittenhän voit tehdä sen itse.


Elikkä jos olet niin sanotusti ammattipuhuja, pitäisi sinun tavallaan osata puhua ilman täytesanoja. Elikkä, niin sanotusti ja tavallaan ovat täytesanoja ja vievät uskottavuuden siltä mitä sanot. Niinku. 

Ja jos päätät jokaisen lauseen intonaation nousuun, on uskottavuutesi samalla tasolla kuin naapurin Liisalla. Älä päätä. Päätä päiväsi ennemmin vaikka Pauligin kahvilla.
78 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page