top of page
Search
  • Writer's pictureLauri Salovaara

Laita ammattilainen asialle

Tom Laine. Muista tämä nimi. Tom Laine. Olen tuntenut Tompan jo vuosia ja tapaamme epäsäännöllisen säännöllisesti aina jossain päin maailmaa. Tällä kertaa Oulun lentoasemalla. Tom on Suomen kovin LinkedIn -asiantuntija. Eikä syyttä. Minulla on n. 10500 seuraajaa Linkkarissa, mikä on melko paljon. Kuitenkin jossain vaiheessa tipahdin jengin skopesta täysin. Videolla saattoi olla 40 000 näyttöä. Sitten oli 1000. Päivityksellä saattoi olla todella paljon reaktioita. Sitten oli viisi. Mitä ihmettä tapahtui, kysyin Tomilta.


Algoritmit tapahtui, kuului vastaus. Mr. Laine antoi pari tipsiä seuraavaa päivitystä varten. Älä laita linkkiä. LI ei halua ohjata porukkaa ulos palvelustaan. Älä laita edes kuvaa. Kirjoita pelkkää tekstiä. Se myy just nyt. JA! Kirjoita sellaista tekstiä, johon reagoidaan ensimmäisen parin tunnin aikana. Eikä edes tykätä tai taputeta, vaan kommentoidaan. Sen myötä Linkkari kuulemma katsoo kannattaako sitä näyttää enää muille. Jos reaktioita ei tule, lakkaa myös päivityksen näyttäminen muille. Jostain huonojen päivitysten hautuumaalta sekin kuulemma löytyy.


Testasin. Tein tekstipäivityksen samana iltapäivänä, eli tätä kirjoittaessani eilen. Ja se muuten toimi. Katso peitto nyt kun 24h ei ole vielä edes täynnä:
Yli 11 000 on nähnyt tekstini. Profiiliani on katsottu tämän myötä yli 40 henkilön toimesta. Seuraajia on tullut muutamia ja uusia yhteyspyyntöjä muutamia. Ja tämä tuli sen seurauksena mitä Tom sanoi max. 2min aikana. Mitähän tapahtuisi jos ottaisit hänet kouluttamaan jengiäsi esim. tunniksi? Tai aamupäiväksi? Homma saattaisi muuttua aika radikaalilla tavalla.


Suosi siis ammattilaista. Tom on oman alansa asiantuntija. Eikä hän ole tietoinen että olen tällaista blogia kirjoittamassa eikä siis millään tavalla mukana tässä. Halusin vain kehua miehen ammattitaitoa. Maximum respect!

1,178 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page